modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

"was aiming for the sky, ended up flat on the ground"

Publicerad 2010-03-14 13:06:10 i Hockey

Att hamna i ingenmansland är en sådan total och fantastisk besvikelse så det finns inte ord. Naturligtvis har MoDo bommat slutspel förr, men inte under de här omständigheterna. Och vilken total platt-match att avsluta en karriär med. Det är så grymmandes otroligt fantastiskt skit-idiotiskt att jag inte finner ord.

Nu när våren äntligen kom, när slutspeltiderna drar igång. Så finns det liksom inget kvar att bry sig om. Inte ens BYN är kvar. Kvalserien o Leksand, nja, knappast...? Slutspel och Markström...? Då skulle ju Päran bli glad i alla fall. Ska det vara så här nu då? Är det slut nu? eller är det helt enkelt så som L-G Jansson uttryckt det: Man kan inte spela antikhockey. Hur bra det än må ha varit en gång i tiden, så var det nu inte bättre än så här.

Jag blir så besviken...

Bara snälla Pärra, lägg inte grillerna på hyllan. Nånting bra må det ju finnas inför nästa säsong.

"...once again the sun is raising, better keep on walking" ...eller?

Åh dessutom fick vi inte skicka Salem till Oslo. Ytterligare en besvikelse. Om än ljusår mindre.
Det känns inte som min period just nu. Ingenting går according to the game-plan. Å jag som fyller år imorn. Skit.

//signerat modotessan

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela