modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Bäst att passa sig...

Publicerad 2010-07-03 07:50:39 i Allmänt

för dörrarna på en gammal VOLVO 740. De är hårda och tröga. Det har min elev konstaterat för länge sedan! å han är bara 12 år. höhö... och pappa i sitt Esse!

Nähmen, annars, en fin inledning på sommaren, fått lite variation i arbetet, och snart semester.
4 veckors semester tillsammans får jag och Päran för första gången. Kommer vi överleva 4 veckor med varann' utan att jobba, det visar sig :) Tänk att man ska behöva bli nästan 30 år innan man har råd att ta sig semester!

Försökt att börja 'barmarka' denna vecka, fått ihop 2 st. 1 timmes pass iaf, och det är mer än vad jag åstadkommit sen jag kastade iväg stegräknaren. Lite fys med SIK och i torsdags inlines. Skönt. Kändes iaf som en 8 med inlines, fysen något sämre, absolut! Det löser sig med is bara det blir kallt va!?

Idag, 50-års kalajs i Kygelvallen, frågan är om det blir cykel upp, egen bil, eller annan chaufför... ska man barmarka o allt så borde jag ju köra själv. Dessutom trött som ... vakna 06:30 en lördag morgon. Vad är det för sätt? nä, mer sovmornar åt folket!

Nu ska jag gå och hoppa på Pär, jag menar vadå, 07:49, snart dags att äta lunch juh! :P

//signerat modotessan
Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela