modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

When you came in the air went out - eller hur Forsberg tog andan ur Brynäs!

Publicerad 2009-11-21 19:14:32 i Hockey

long time no see... är det första som bör konstateras.

Det andra är:

att, ja: Nietzsche hade fel! Gud är inte död! Gud lever!
Han spelar i MoDo Hockey och har #21 på ryggen.

Klippet nedanför är gammalt men underbart!
Forsberg i sitt Esse!

För 4 dagar sedan hade vi beställt biljetter till Brynäs - MoDo i Läkerol Arena. Samma morgon gav Julia mig den underbart trevliga informationen att, jodå, Forsberg spelar! Precis vad alla vi Modoiter väntat och hoppats på. För längre ner än så här gick det inte att skjunka. Och tammetusan vilken match han gjorde!!

Vi kan säga så här, min käre Pärra var inte allt för nöjd på vägen hem. 5-1 i baken för Brynäs, och den första 3-poängaren på gudars vet när för MoDo. Sen att det gick lika strålande mot Luleå, och 2 poäng ikväll mot Rögle, det är bara beviset på vad en enda spelare kan göra för ett lag. För inte fasen spelar han själv. Visserligen inblandad i de flesta av målen, men vilken injektion! Det finns ju faktiskt ett lag där uppe i Örnsköldsvik. Även om det under hösten inte sett så ut, så fasen oxå... Nu börjar klättringen va!?! =) *håller alla tummar hårt*

Matchen som gav mig hoppet tillbaka!


Sån trivsam hockey var det länge sedan jag skådade! =)


//signerat modotessan
PS. Silver Cranes R.I.P. // Vi kan ju alltid hoppas på ett återseende. Love you girlz.

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela