modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Jag vill va' som Victor Hedman

Publicerad 2009-01-27 22:32:58 i Hockey

...vilken stjärna! Det krävs något alldeles extra för att provocera som en Wernblom. Om man lyckas få 20 000 galna kanadensare att gå i taket varje gå man rör pucken och 5000 ilskna brynäsare att skrika okvädesord så fort man är på isen så måste det vara något alldeles speciellt.
Min nya idol! # 41

Bild tagen vid trevligt besök i Läkerol Arena den 26 Januari 2009.
MoDo @ Bif 4-2.

Även i sällskap av andra:

                          

             "Lillen"                            "Surpule Slasktratt" ;)                     "Ego" - nöjd efter matchen


Även besöket i Viksjöfors danspaviljong den 24 Januari och dans till Larz-Kristerz uppskattades

 hehe... Anna & Vanja hittade "backstage"! Jag & Micke från Larz-Kristerz.


//signerat modotessan

En relativt bra helg...

Publicerad 2009-01-11 21:03:42 i Hockey

...måste jag ändå säga att det blev.

Trött och ont i hela kroppen. Ändå från vaden, upp i svanskotan, till axeln och ut i armen. För att inte tala om den huvudvärk jag led av igår. Men vad gör man inte för konstens skull... eller för hockeyns skull snarare. Men det må det vara värt då vi lyckades knipa en poäng mot Brynäs-SIK, 1-1 i lördags på hemmais. Och jag fick sätta mitt första mål i BIS matchställ under ordinarie seriespel. Jag må då säga att jag väljer mina tillfällen rätt. En poäng är bättre än ingen. Denna säsong har jag faktiskt lyckats komma med i protokollet i flera matcher, ja utom i förlustmatchen mot Hofors, då jag fick spela forward. Som jag tjatat om. Nu vill jag inte det längre... som back vet jag vad jag gör. Som forward surrar jag bara runt.

Sen blev dagen inte sämre av att MODO dängde SSK med 7-2 på bortaplan!

Annars en mycket lung helg. Vilat upp mig mest, efter den korta arbetsveckan. Och idag vilat efter matchen och plåstrat mina sår. Vad gjorde hon med min vad egentligen? Och vad hade dom emot mot min svanskota... jag tycker om den. Det är trevligt att kunna sitta ner =)

Varit i Lillbo där vi fick lite mat i magen, lite kaffe och kikat på tv... Nu ska jag fortsätta försöka besegra Mahjong Fortuna. Det är som att slåss med ett berg *illa* Datorn vann... det borde inte vara möjligt, men jag blir psykstörd på detta spel!! =)

//signerat modotessan

2 vinster...

Publicerad 2009-01-04 00:31:14 i Hockey

3-2 efter en gedingen kämpainsats mot FBK med sann tv-pucksglädje efter slutsignal *skönt*
Själv höll jag på få både en och tre hjärtattacker. Pust och stön. Skönt att Svarten leder vägen och visar hur slipstenen ska dras.

Laura ringde och kom förbi en svänga, sannerligen inte igår, trevligt trevligt. Blev inbjudna att joina på 'Bonden' men 2 veckors konstant party sätter sina spår. Ujujuj så trött - i magen oxå.

...sen en riktig rysarseger mot Slovakien i JVM för juniorkronorna, 5-3, och gedigna insatser av Backlund och en viss Markström. Jaja Pär, han är bra! :P Finalen avnjuts natten mellan måndag och tisdag.

Nu, trött... lite internet, sen Zzzooova!

//signerat modotessan

Examenspresenter

Publicerad 2009-01-03 15:43:42 i Renovering & Inredning

Fin-fina sådana;

250:- presentkort på Älvdalens Köpmannagata i examenspresent från syster Maria och bror Magnus blev ett kakfat inhandlat på Domus Älvdalen. Tack!!

- Blomman följde med på fotot gratis, sedan katterna pajat ytterligare en julprydnad, denna gång var det en Amaryllis som flög i golv -Och 500:- i examenspresent från Mamma till ett par vinterskor, som jag ju inga hade innan, blev dessa:

 Kangaroos från Annas Skor, Edsbyn! Tack mamma =)

Så nu kan jag bjuda på kakor utan att frysa om fötterna!! :)

- - -

Och nu är förhoppningen att jag ska lyssna på hockey utan att få hjärnblödning och hjärtinfarkt... *pust*
Jag blir alldeles nervös.

//signerat modotessan

Något Helt Nytt

Publicerad 2009-01-03 00:05:37 i Hockey

Nä, det här har jag aldrig varit med om förut.

Det otänkbara
- - -

Sist i Elitserien

- - -

När jag sent om sider på Nyårsnatten insåg att jag glömt att kolla elitserieresultaten från föregående dag och text-tv:ade resultaten började jag gråta. 

Vilken inledning på det nya året va...?!

- - -

Så, god fortsättning och allt sånt där tjôt på er!!

Vaken och allert mot FBK imorn!

//signerat modotessan

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela