modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Dags att träna...

Publicerad 2012-07-04 22:16:08 i Allmänt

...eller bara sova!?
 
Det är frågan. Sista arbetsdagen imorn innan semestern, och det kan sannerligen behövas. Uppenbarligen.
Mitt 5 dagars träningschema per vecka går åt skogen denna vecka. Det enda jag orkat med denna vecka är det som jag valde att döpa till "rekreationsträning" i sista uppsatsen på högskolan. Träning bara för att man vill, inte för man måste - o' det blev en runda frisbeegolf med Päran igår kväll. En runda som gick helt åt skogen.
 
Så därmed saknar jag 2 aeroba pass, 1 anaerobt pass och 1 koordinationspass denna vecka!
Styrkepasset skulle jag ha utförti kväll, på gymet som jag betalar massa slantar till, men som det föll sig så somnade jag istället. Och igår blev det ingen barmark med hockeypojkarna heller. För jag, var för trött och åkte hem. Fin tränare ;)
 
Satsar stenhårt på fredagen då jag är ledig hela dagen! Städa och träna är det som gäller då!
 
Och mysa med Päran som åker på fiskeresa på lördag morgon - då drar jag till Falun till kusin vitamin.
Förhoppningsvis har jag fått mitt pass på fredag, vilket betyder att jag kan stanna i Falun tills det är dags att resa till Barcelona - och då kan jag väl försöka masa mig ut på nån löprunda i vacker Falumiljö på söndag!
 
Men nu, dags att sova, plikten kallar redan 06.00 i morgon bitti!
 
G'natt //signerat modotessan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela