modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

förändrade utsikter i livet...

Publicerad 2011-10-21 22:32:37 i Hockey


Sitter just nu under en filt, under en dator, i ett svettigt underställ, och blir lite nostalgisk. Najs!
Bilden överst på sidan talar sitt tydliga språk. Den är gammal, MEN underbar...
"Silver Cranes", så länge sedan, och jag saknar det fortfarande enormt mycket.
Så bra blir det aldrig igen. Super-duper-laget, med fantastiska ledare. En så bra ledare kommer jag aldrig att kunna bli. Även om det är det jag ägnar min tid åt nuförtiden. Det där med aktiv karriär har liksom bara, dött ut... För det kommer aldrig att bli som det var då. Känslan i laget, lagkamraterna, vi ville och vi kunde. 
Och vi vann!! och för egen del så var jag bra då, vältränad, "erfaren", "stabil back". Nu är jag bara otränad och omotiverad. Just därför att det aldrig blir som det var igen.  

Så... det där med aktiv hockeyspelare, det är nog i det förflutna... Tyvärr. Så länge huvudet ville vara med, så fick kroppen säga vad den ville. Men nu vill inte ens huvudet längre. Mina enda fysiska utmaning jag har att se fram emot nu är tjejvasan till våren, som jag ska se till att färdigställa innan 30 år fyllda.

Att vara hockeytränare kan vara minst lika roligt, fast på en annan nivå, och med andra utmaningar. Go Alfta U12!
Hur jag hamnade där, det är... som när man halkar in på ett bananskal. Det bara blev så, och jag får väl se hur länge det håller i sig. Det har ju helt klart fått in mig på andra tankar i mitt arbetsliv, och lett mig tillbaka till högskolan och skolbänken igen. Fr.o.m. 21 december är jag fattig student igen. 2012 ägnas åt att utbilda mig till idrottslärare. Spännande!!

Men, ja, nånting från Silver Cranes har jag behållit iaf, förutom spelartröjan, och det är Julia! =) och om jag inte masar mig in i duschen snart, och sedan ner till Röda Bonden, så kan hon bli lite upprörd!

Vidare kontakt på bloggen beräknas inom det närmaste 1 och ett halv året :) till dess...

//signerat modotessan

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela