modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Bäst att passa sig...

Publicerad 2010-07-03 07:50:39 i Allmänt

för dörrarna på en gammal VOLVO 740. De är hårda och tröga. Det har min elev konstaterat för länge sedan! å han är bara 12 år. höhö... och pappa i sitt Esse!

Nähmen, annars, en fin inledning på sommaren, fått lite variation i arbetet, och snart semester.
4 veckors semester tillsammans får jag och Päran för första gången. Kommer vi överleva 4 veckor med varann' utan att jobba, det visar sig :) Tänk att man ska behöva bli nästan 30 år innan man har råd att ta sig semester!

Försökt att börja 'barmarka' denna vecka, fått ihop 2 st. 1 timmes pass iaf, och det är mer än vad jag åstadkommit sen jag kastade iväg stegräknaren. Lite fys med SIK och i torsdags inlines. Skönt. Kändes iaf som en 8 med inlines, fysen något sämre, absolut! Det löser sig med is bara det blir kallt va!?

Idag, 50-års kalajs i Kygelvallen, frågan är om det blir cykel upp, egen bil, eller annan chaufför... ska man barmarka o allt så borde jag ju köra själv. Dessutom trött som ... vakna 06:30 en lördag morgon. Vad är det för sätt? nä, mer sovmornar åt folket!

Nu ska jag gå och hoppa på Pär, jag menar vadå, 07:49, snart dags att äta lunch juh! :P

//signerat modotessan
Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2010-09-04 21:27:00

Sitter hos Maria och gäspar, längtar efter sängen, Love har i alla fall somnat, ska antagligen hämta Maria snart,hon är förkyld och orkar inte vara ute så länge,Annika är här med mig så jag har ju sällskap........puss puss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela