modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Stolpe ut

Publicerad 2009-03-29 14:39:30 i Hockey

...känns som en talande sammanfattning av den gågna issäsongen. På alla sätt och vis.

VI, fick aldrig möta Haik i grundserien, vilket gav oss ett sämre läge inför semifinalen. Vilket gav oss 6-2 i baken i finalen. Illa.

MODO, 2 ynka vinster hade kunna göra en enorm skillnad mellan fiasko och framgång när säsongen sammanfattas om någon vecka.

BYN, ja visst känns VSK:s nya hall lite som stolpe ut för Edsbyn denna säsong. En stolpe in av Hedqvist i finalen hade naturligtvis kunna resultera i sjätte raka om ödet varit med oss...

Men tyvärr. 

Och Jouberts fall i VM-finalen i Herrarnas fria åkning kan väl inte ens kallas för stolpe ut, snarare gigantiskt magplask. Skit oxå.

Men visst, fruset vatten på alla sätt och vis innebär inte alltid stolpe ut. Helena Jonsson drog minsann verkligen stolpe in idag, när Wilhelm sköt stolpe ut.

Nu är den intressanta säsongen slut på alla sätt och vis, med undantag för VM i Schweiz om några veckor.
Och sammanfattningsvis om det kan vi väl säga att Jessie i alla fall inte ska spela kort när hon kommer till himlen och vi andra blir uppätna av gräshoppor =)

Vad värre är... spelar vi överhuvudtaget nästa år? Alternativ finns naturligtvis, men framgången reflekteras ur ledarskapet, och något bättre ledarskap har jag aldrig haft. Och frågan är om jag vill ha något annat. Som en hyllning till "inventarierna" på ishallen nere på Sävstaås =)

Hockeyabstinens är en underdrift.


//signerat modotessan
Kommentarer

Postat av: hjördis

Publicerad 2009-03-29 19:44:22

Tittar in med en stor stor kram till er från oss

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela