modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Sjuk...

Publicerad 2009-03-01 17:34:55 i Allmänt

...i hjärta och själ och kropp och fysik.

Det var tacken jag fick för att jobba i en hysterisk garderob på Hela Huset gungar.
Aldrig mer säger jag om det i alla fall. Det slog jag och Julia fast i går. Nu är det någon annans tur. Hes, fruktansvärt ont i halsen *tack för den trevliga discoröken*, värkande handleder, övertrött och otroligt less.

Och tacken för ett sjukligt engagemang i the Heart of Hockey blev den totala besvikelsen av ingenmansland. Skit oxå. Men Andersson säsongskrönika på www.modohockey.se lyfte genast blicken, förhoppningarna och entusisamen inför kommande säsong till nya höjder. Skönt.

Precis som vid den här tidpunkten i fjol, mars, så ställer jag nu mina önskningar och förhoppningarna till de otroliga bybor som leka med orange garnnystan nere på Ön =)

Och nej, något Vasalopp blev det inte i år heller. I stället blev det arbete till 03:05 imorse, sömn vid 05:00 och sedan John Blund till 14:00. Tack för den snytingen.

Helt enkelt ingen bra dag idag.

signerat modotessan

Kommentarer

Postat av: Julia

Publicerad 2009-03-01 21:18:35

Ne fy fan, nu får någon annan ställa upp någon gång!

När jag väl somnade inatt så drömde jag om att det kom folk och jackorna var borta!

Fy fan viken kväll!

Aldrig, aldrig mer!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela