modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

meetyourmessenger

Publicerad 2009-03-30 15:51:27 i Allmänt

Vad är det för skit egentligen?

Förstår inte hur man använder det, kan inte söka personer, dessutom kostar det pengar. Jag förstår ingenting, och blir snart tokig på alla mail som ramlar in i inkorgen på min hotmail från meetyourmessenger. Har tryckt "nej" på alla förfrågningar men ändå kommer det en massa ointressant information om kreti och pleti som gör ditt och datt. Att det dessutom kostar pengar gör ju att man inte kan prata med sina "riktiga" vänner eftersom dom inte betalat för "vip-tjänsten". Helt ärligt så tycker jag att meetyourmessenger är bara skit och jag vill inte vara med längre.

Men vad värre är, det går ju inte ens att avsluta!!!

Finns det någon vänlig själ som kan tala om för mig hur man gör för att avsluta sitt konto? 
För nån nytta av denna nya community har jag inte.

//signerat modotessan

Stolpe ut

Publicerad 2009-03-29 14:39:30 i Hockey

...känns som en talande sammanfattning av den gågna issäsongen. På alla sätt och vis.

VI, fick aldrig möta Haik i grundserien, vilket gav oss ett sämre läge inför semifinalen. Vilket gav oss 6-2 i baken i finalen. Illa.

MODO, 2 ynka vinster hade kunna göra en enorm skillnad mellan fiasko och framgång när säsongen sammanfattas om någon vecka.

BYN, ja visst känns VSK:s nya hall lite som stolpe ut för Edsbyn denna säsong. En stolpe in av Hedqvist i finalen hade naturligtvis kunna resultera i sjätte raka om ödet varit med oss...

Men tyvärr. 

Och Jouberts fall i VM-finalen i Herrarnas fria åkning kan väl inte ens kallas för stolpe ut, snarare gigantiskt magplask. Skit oxå.

Men visst, fruset vatten på alla sätt och vis innebär inte alltid stolpe ut. Helena Jonsson drog minsann verkligen stolpe in idag, när Wilhelm sköt stolpe ut.

Nu är den intressanta säsongen slut på alla sätt och vis, med undantag för VM i Schweiz om några veckor.
Och sammanfattningsvis om det kan vi väl säga att Jessie i alla fall inte ska spela kort när hon kommer till himlen och vi andra blir uppätna av gräshoppor =)

Vad värre är... spelar vi överhuvudtaget nästa år? Alternativ finns naturligtvis, men framgången reflekteras ur ledarskapet, och något bättre ledarskap har jag aldrig haft. Och frågan är om jag vill ha något annat. Som en hyllning till "inventarierna" på ishallen nere på Sävstaås =)

Hockeyabstinens är en underdrift.


//signerat modotessan
Nostalgisk - The Soul of MoDo Hockey

Publicerad 2009-03-03 17:01:12 i Hockey
17:00
Ja, vad säger man. Jag är så kär i dessa pöjkar =)

//signerat modotessan

17:40
Kändes bra att läsa i mamma Hjördis blogg att morfar nu får flytta till en annan form av boende, där han kan få den hjälp han behöver. Som det har strulat i så många år, på så vis kan man känna sig lugnare över att morfar Ture kommer att må bättre och bli omhändertagen. Vad som händer med boende för Karins del, och med lägenheten får jag nu ta och slå ett telefonsamtal till min kära mor för att finna mer reda på.

//signerat modotessan

Sjuk...

Publicerad 2009-03-01 17:34:55 i Allmänt

...i hjärta och själ och kropp och fysik.

Det var tacken jag fick för att jobba i en hysterisk garderob på Hela Huset gungar.
Aldrig mer säger jag om det i alla fall. Det slog jag och Julia fast i går. Nu är det någon annans tur. Hes, fruktansvärt ont i halsen *tack för den trevliga discoröken*, värkande handleder, övertrött och otroligt less.

Och tacken för ett sjukligt engagemang i the Heart of Hockey blev den totala besvikelsen av ingenmansland. Skit oxå. Men Andersson säsongskrönika på www.modohockey.se lyfte genast blicken, förhoppningarna och entusisamen inför kommande säsong till nya höjder. Skönt.

Precis som vid den här tidpunkten i fjol, mars, så ställer jag nu mina önskningar och förhoppningarna till de otroliga bybor som leka med orange garnnystan nere på Ön =)

Och nej, något Vasalopp blev det inte i år heller. I stället blev det arbete till 03:05 imorse, sömn vid 05:00 och sedan John Blund till 14:00. Tack för den snytingen.

Helt enkelt ingen bra dag idag.

signerat modotessan

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela