modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

En relativt bra helg...

Publicerad 2009-01-11 21:03:42 i Hockey

...måste jag ändå säga att det blev.

Trött och ont i hela kroppen. Ändå från vaden, upp i svanskotan, till axeln och ut i armen. För att inte tala om den huvudvärk jag led av igår. Men vad gör man inte för konstens skull... eller för hockeyns skull snarare. Men det må det vara värt då vi lyckades knipa en poäng mot Brynäs-SIK, 1-1 i lördags på hemmais. Och jag fick sätta mitt första mål i BIS matchställ under ordinarie seriespel. Jag må då säga att jag väljer mina tillfällen rätt. En poäng är bättre än ingen. Denna säsong har jag faktiskt lyckats komma med i protokollet i flera matcher, ja utom i förlustmatchen mot Hofors, då jag fick spela forward. Som jag tjatat om. Nu vill jag inte det längre... som back vet jag vad jag gör. Som forward surrar jag bara runt.

Sen blev dagen inte sämre av att MODO dängde SSK med 7-2 på bortaplan!

Annars en mycket lung helg. Vilat upp mig mest, efter den korta arbetsveckan. Och idag vilat efter matchen och plåstrat mina sår. Vad gjorde hon med min vad egentligen? Och vad hade dom emot mot min svanskota... jag tycker om den. Det är trevligt att kunna sitta ner =)

Varit i Lillbo där vi fick lite mat i magen, lite kaffe och kikat på tv... Nu ska jag fortsätta försöka besegra Mahjong Fortuna. Det är som att slåss med ett berg *illa* Datorn vann... det borde inte vara möjligt, men jag blir psykstörd på detta spel!! =)

//signerat modotessan

Kommentarer

Postat av: mamma

Publicerad 2009-01-13 13:38:27

sitter just nu på AF och larvar mig framför datan.......puss puss

Postat av: mamma

Publicerad 2009-01-14 10:21:54

Hoppas att allt är bra, i dag ska vi till Sveg på HC Anselm ska gå hos sjukgymnast och det är ju bra

På AF blev jag inte så mycket klokare, fick i två timmar sitta och leta jobb på platsbanken, det kan jag lika gärna göra hemma....

Puss/kram. Hälsa Pär

Postat av: hjördis

Publicerad 2009-01-27 13:07:08

Sitter just nu på AF och fånar mig, detta kan jag göra hemma från min egen dator bläääää

puss&kram /mamma

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela