modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

2 vinster...

Publicerad 2009-01-04 00:31:14 i Hockey

3-2 efter en gedingen kämpainsats mot FBK med sann tv-pucksglädje efter slutsignal *skönt*
Själv höll jag på få både en och tre hjärtattacker. Pust och stön. Skönt att Svarten leder vägen och visar hur slipstenen ska dras.

Laura ringde och kom förbi en svänga, sannerligen inte igår, trevligt trevligt. Blev inbjudna att joina på 'Bonden' men 2 veckors konstant party sätter sina spår. Ujujuj så trött - i magen oxå.

...sen en riktig rysarseger mot Slovakien i JVM för juniorkronorna, 5-3, och gedigna insatser av Backlund och en viss Markström. Jaja Pär, han är bra! :P Finalen avnjuts natten mellan måndag och tisdag.

Nu, trött... lite internet, sen Zzzooova!

//signerat modotessan

Kommentarer

Postat av: hjördis

Publicerad 2009-01-04 18:41:22

Puss puss & godnatt, här är just nu minus 32.5 i morse var det 36.5...lite väl kallt.....

Postat av: hjördis

Publicerad 2009-01-05 19:12:45

Bara strul med min bloggsida (adress nedan) helt plötsligt så var den bara borta, därför gjorde jag en ny !!!!! när jag i dag gick in för att skriva en kommentar på en av mina kompisars blogg......då låg den gamla adressen kvar hos henne....och jag klickade in där....och se då fanns plötsligt min gamla blogg där, så nu har jag återgått till den igen, mycket märkligt, för när jag klickade in på den efter nyår så fick jag bara till svar att den ej kunde hittas !!!!!!! ja ja det är inte första gången bloggar strular......puss puss kram kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela