modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Måhända vänder det nu...

Publicerad 2008-11-23 19:01:09 i Allmänt

...nej, det var inte vi som blev manglade. Det var dom.
Det kändes väldigt skönt att få vinna seriepremiären på hemmaplan, med hela 7-1.
Även om vi i första perioden kändes något sönderstressade, fick ingen ordning på spelet, och som Böna sa:
"Ni borde åka åttor runt dem!"

Men efter en välkommen pausvila och lite lugnade nerver kunde vi forcera in en hel del snygga mål. Några billiga oxå, förvisso. Själv kunde jag stå för en lagom snygg öppnande pass till Mimmi som kunde servera Elin ytterligare en fin pass, och Elin kan vi alltid lita på. Matchstraff till trots! Vilket gör att jag redan under seriespelets första match kunde tangera min egen poängproduktion från förra säsongen. En enda assist... Kanske det kan bli en balja i år oxå. Om jag har tur... Sån tur som fröken Julia Bergström har, på alla sätt och vis =)

I övrigt en mycket stillsam helg, Pär i Uppsala, för ViF 1 gick det däremot inte lika bra som för oss *aj*
annars tv: konståkning, längdskidåkning, och reprisen av Dansbandskampen!
Larz-Kristerz i våra hjärtan skulle man kunna säga! Grabbarna har verkligen höjt min mobilräkning, ajajaj... men det kan det väl vara värt. Dom är för härliga.

 www.larzkristerz.se

Och grabbarna där uppe, alltså där uppe ca 37 mil norr om Edsbyn, kunde äntligen ta sig ur koman som lagt sig som ett segt snötäcke. Tack! Nu är det bara att bita ihop och köra så det ryker.

Imorn jobbar jag igen i Knåda, vikariedagar som tacksamt välkommnas.

signerat modotessan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela