modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Slutspelstider

Publicerad 2008-03-07 21:38:45 i Allmänt

Så är det så där skönt igen...

Det riktigt luktar slutspel i luften. Våren är här och det är nu det gäller.
Vårat eget, inklusive det viktiga, stora, egentliga spelet börjar på tisdag. Vi möter Leksand hemma och i ärlighetens namn kan det gå åt vilket håll som helst. Men naturligtvis har vi, som obesegrade i serien verkligen chansen att ta oss till finalen i Läkerol Arena den 15 Mars.
Samma dag som Edsbyns förhoppningsvis tar sig an ytterliggare en ny bandyfinal på Studenternas.
Om det går vägen mot Västerås. 7-2 nere på Ön i kväll måste svida hos alla antagonister. 

Tisdag, 11/3, det är då jag spelar semifinal med radiolurar i öronen! Nu är förspelet över, nu börjar slutspelet!
MODO Hockey - regerande mästare - tar sig an den första kvartsfinalen. Nervositeten smög sig på redan igår. Flera dagar innan det gäller, jag mådde fysiskt illa. Det var då Stina undrade om jag faktiskt inte skulle kunna bli en sån där huligan på riktigt. Giftormen har vaknat och nu har jag snart tunnelseende och ser bara Heart of Hockey vart jag än går.

 Kapten Svartvadet mot LHC SM-final:2 6 April 2007


Vid det här laget ikväll har jag så ont i ryggen att jag inte längre orkar anstränga mig, vare sig det gäller Dantes Gudomliga Komedi eller annan form av förströelse. Nu är det sängläge som gäller, imorn ett litet arbetspass nere på Sävstaås ishall och på söndag besöker jag min mormor för första gången på flera år. Dövar det smärtande samvetet.

singerat modotessan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela