modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Ett hjärta... förlagt på nån dammig hylla

Publicerad 2008-03-25 12:02:43 i Hockey

Jahaja... så var det med det!
Med blandade känslor skriver jag om min idrottsentusiasm och min fascination för slutspel denna gång.Det gick ju inte riktigt som jag hade räknat med. Det gick helt åt skogen. Varifrån kom egentligen den där frenesin som Timrå visar upp, och på vilken hylla hade MoDo-grabbarna egentligen förlagt sitt hjärta?
I alla fall så lyckades dom inte som Edsbygrabbarna med att återigen visa att BYN är klart bäst när det gäller, som kan plocka fram motivation från absolut inget hopp alls och vända en helt otrolig match mot VSK och sedan totalt förnedra Sandviken på Studenternas. Med en sådan kapten som inspirerar laget så kan det bara inte gå fel!
5:e raka!


www.redfarmers.com
www.bandybyn.se

I alla fall så var det en trevlig dokumentär som SVT visade den 23/3 kl. 21:00 "Hockeyhjärtan". Lite plåster på såren åt en stackars härjad MoDo-själ. Verkar som att Timrå tänker fortsätta att ånga på. 5-3 mot självaste seriesegrarna HV71. Lycka Till Julia! *ler*

För övrigt ställde Brynäs upp med 10 spelare ur riksserien mot vårat Flickor A-lag. Ja, ni kan ju tänka er hur det gick. 5-0 i baken, i övrigt obesegrade denna säsong. Inget att deppa över. Det är inte meningen att vi ska spela mot 10 st riksseriespelare, hade det varit det, så hade vi oxå spelat i riksserien. Inte snyggt gjort!
Denna vecka kommer att fortlöpa med ett lite halvt svalnat intresse för det fortsatta slutspelet och med lite mer fokus på hemtentan i litteraturvetenskap/äldre litteratur. Har ännu så länge bara besvarat en halv fråga, men ännu ingen panik, deadline löper ut först på fredag kl. 00:00. Antar att jag gör något mer väsen av mig först efter det...
eller ännu senare...

Singerat modotessanLångfredagsfiske bland de bästa av vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela