modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Snart midsommar men inget kök klart

Publicerad 2008-06-15 22:04:53 i Renovering & Inredning

Sommarlov...?
Nej, något sådant blev det inte i år... om man inte räknar de tre futtiga dagar jag hade mellan tentans sista inlämningsdag och första dagen på sommarvikariatet på Hedrosen, plus en dag på Sörgårdens förskola. Dessa tre dagar spenderade jag och Pär med att fortsätta renovera/installera köket och göra klart garderoben. Så nej, någon semester är det inte till att tala om... men vem behöver sån't va? 

                                                                          

Äntligen har jag en färdigmålad hallgarderob att hänga kläder i... även om elen fortfarande hänger och slänger och släpar efter... inte vet jag när det blir nån reda på den... och en fin tamburmajor i hallen som mina vänner kan dansa runt med på party... om dom känner för det ;)


                                                                                       

Ja, och sen var det ju köket då... det går att laga mat och diska, men inte att äta, beroende på avsaknaden av köksbord... vi väntar på golv... efter att vi betalat en minst sagt saftig räkning till rörmokaren (se "vattenskada") så blev det inte mycket över till golv, kakel etc etc. Varför Pär måste gå till banken på tisdag... låna mer pengar, jo visst. Men nu ser det iaf ut ungefär så här... notera att vi inte har några hyllplan i skåpen, och kan inte ens ställa in porslin och torrvaror i skafferiet. Vilket lett till att honkatten "Mucklan" äter på allt som finns, bröd, makaroner, skinka m.m. m.m.


Men men, det är ju söta barn hon gett oss i alla fall;


   "Flin"   "Långben"   "Tuss" 

                                  
Ja så så var det med det... och jag som hade räknat med grillparty till Midsommar, men nej nej, skit i det då... :P Det rullar på iaf. I övrigt står det ganska still med hockeyn, har inte "barmarkat" på tre veckor nu (imorn) för jag hinner helt enkelt inte, jobbar, sjuk, pluggar, und so weiter... men jag tar väl tag i det nån dag å... hoppas jag. 


Trevlig Midsommar på er, vill ni så ses vi i Jössebo! ;)


//signerat modotessan


 

Kommentarer

Postat av: Cecilia

Publicerad 2008-07-11 14:14:50

Vad fint ni får det ! Lite frekventare uppdateringar skulle dock vara på sin plats;) Hur lever livet då? Jobbar du mycket? Jag håller på att bränna ut mig i förtid jag ;P Men belöningen kommer i form av slantar till hösten ;) Kraaamis

Postat av: hjördis

Publicerad 2008-09-24 11:36:00

Tittar in här med en stor varm höstkram Mamma

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela