modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Vinst igen

Publicerad 2008-12-07 21:33:09 i Allmänt

Gårdagen inleddes med melodikryss som jag inte riktigt kunde helt av egen kraft.
Sedan till Bollnäs för att först inhandla en ny klubba och lite blå-gul klubbtejp med kronor på.
Det blev även en födelsedagspresent till Maria som senare på kvällen ställde till lite samkväm med lussebullar och födelsedagskalas.

Efter den snabba "shoppingen" upp till hallen för att förbereda sig inför säsongens andra hemmamatch, denna gång ställdes vi mot Sveg och utgången var lyckad, om än något bekväm. Vi alltså, var ganska bekväma och gjorde inte så mycket mer än vad som krävdes för en 3-2 seger.

Själv spelade jag lika ojämnt som en oplogad vinterväg. Först en indianare i egen zon, sen en enligt Böna "säsongens bästa" brytning i egen zon. För att sedan gå miste om en assist och tillslut stå och glo som ett fån i väntan på att domarn skulle blåsa för blockering. Vilket han inte gjorde och Svegs kvittering var ett faktum.

Men Maja fixade biffen i sista perioden och 3-2 kändes ändå ganska välförtjänt.

Imorn Gävle för att lämna in 4 kopior i pappersformat utanför HS-institutionen, och sen hem igen.
Sannerligen obekväma 130:-...

signerat modotessan


Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela