modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Sammanfattning med L-K på topp

Publicerad 2008-12-21 15:30:34 i Allmänt

Så här inför julen tycks inte mycket mera att begära...

MODO rör om i grytan och kickar Krizan. Kanske rätt, något måste hända, och då brukar huvuden rulla. Det går lika bra med lagkaptener som tränare som målvakter, eller hur var det? Om Krizan inte visat upp det hjärta som blivit symbol för föreningen, då är brytet det enda rätta. Nu ser jag framåt mot vårsäsongen, med poängmaskinen Zuccarello-Aasen tillbaka på isen ser det ljust ut igen.

I övrigt en mycket hektiskt vecka. Tre jobbardagar, 2 högskoledagar, träning, julshopping och en bandykväll.
Torsdagen avslutades med en lyckad ventilering och opponering av min uppsats där indiktationer tydde på betyg C. Nöjd, beställde sedan en egen kopia av "Litteraturens Klassiker i grundskolans yngre åldrar - är det möjligt?" och avslutade dagen med att beställa mitt EXAMENSINTYG! Jag är nämligen klar nu! *dags att gratulera mig tycker jag * ;)
Vilket även i onsdags ledde till en 50% anställning som elevassistent vid Knåda Skola vårterminen ut.
Vilket alltså även betyder att jag inte behöver oroa mig på flera månader. Mycket skönt!

Fredag 3 timmar jobb vid Sörgården sen julshopping i Bollnäs med far för att avsluta kvällen nere på Ön i gott sällskap, där bandypöjkarna tog en rejäl skalp med hela 14-3 mot Kungälv. Mina besök på Ön är förvisso få, men alltid lika trevligt. Jag och Pär har inte lyckats se varandra mycket denna vecka och nu så här på söndageftermiddan så står han återigen nere på Line på SP och svär över oönskad övertid.

Veckans absoluta höjdpunkt kom igår kväll då Larz-Kristerz, efter att vi avnjutit ett trivsamt julbord i Roteberg, tog hem den efterlängtade segern i Dansbandskampen och jublet i tv-soffan visste inga gränser. Jublet i Älvdalen, nere på Kanarieöarna och i Skåne gick säkerligen inte heller att ta miste på! Bror firade med en SanMiguel i värmen!

 

Dan och bror Magnus på Svenssonöarna med en öl i hand! =)

 


Och Larz-Kristerz visste naturligtvis till att fira dom oxå!


I övrigt blev förra helgens bortamatch i Hofors inte vad vi räknat med och den första förlusten i ordinarie seriespel kom sedan säsongen 2006-2007. Illa. Hofors målvakt var oforcerbar och nästa match är jag tillbaka på backplats enligt tränare Bönas senaste bud. Helt ok.

Idag lungt, lagt in sill, städat, lyckats förstöra en av Pärs julklappar till mig *sorry* =) och sen reprisen av Dansbandskampen och eventuellt lite ytterliggare julpynt.

signerat modotessan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela