modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

I väntans tider

Publicerad 2008-12-24 11:22:55 i Familj

- En dröm ger åt tanken vingar
Den blir verklig då
I drömmen du allt betvingar
Och allt du vill ha kan du få -Si så där ja! =)
GOD JUL!!

signerat modotessan

God Jul och allt sån't där

Publicerad 2008-12-23 21:15:42 i Allmänt

Vinter i Ullungsfors
Min färdigklädda Julgran - med spira :D
...and to all a Good Night! Och GOD JUL och allt sånt där!önskar Tess & Pärra! :P

signerat modotessan

Sammanfattning med L-K på topp

Publicerad 2008-12-21 15:30:34 i Allmänt

Så här inför julen tycks inte mycket mera att begära...

MODO rör om i grytan och kickar Krizan. Kanske rätt, något måste hända, och då brukar huvuden rulla. Det går lika bra med lagkaptener som tränare som målvakter, eller hur var det? Om Krizan inte visat upp det hjärta som blivit symbol för föreningen, då är brytet det enda rätta. Nu ser jag framåt mot vårsäsongen, med poängmaskinen Zuccarello-Aasen tillbaka på isen ser det ljust ut igen.

I övrigt en mycket hektiskt vecka. Tre jobbardagar, 2 högskoledagar, träning, julshopping och en bandykväll.
Torsdagen avslutades med en lyckad ventilering och opponering av min uppsats där indiktationer tydde på betyg C. Nöjd, beställde sedan en egen kopia av "Litteraturens Klassiker i grundskolans yngre åldrar - är det möjligt?" och avslutade dagen med att beställa mitt EXAMENSINTYG! Jag är nämligen klar nu! *dags att gratulera mig tycker jag * ;)
Vilket även i onsdags ledde till en 50% anställning som elevassistent vid Knåda Skola vårterminen ut.
Vilket alltså även betyder att jag inte behöver oroa mig på flera månader. Mycket skönt!

Fredag 3 timmar jobb vid Sörgården sen julshopping i Bollnäs med far för att avsluta kvällen nere på Ön i gott sällskap, där bandypöjkarna tog en rejäl skalp med hela 14-3 mot Kungälv. Mina besök på Ön är förvisso få, men alltid lika trevligt. Jag och Pär har inte lyckats se varandra mycket denna vecka och nu så här på söndageftermiddan så står han återigen nere på Line på SP och svär över oönskad övertid.

Veckans absoluta höjdpunkt kom igår kväll då Larz-Kristerz, efter att vi avnjutit ett trivsamt julbord i Roteberg, tog hem den efterlängtade segern i Dansbandskampen och jublet i tv-soffan visste inga gränser. Jublet i Älvdalen, nere på Kanarieöarna och i Skåne gick säkerligen inte heller att ta miste på! Bror firade med en SanMiguel i värmen!

 

Dan och bror Magnus på Svenssonöarna med en öl i hand! =)

 


Och Larz-Kristerz visste naturligtvis till att fira dom oxå!


I övrigt blev förra helgens bortamatch i Hofors inte vad vi räknat med och den första förlusten i ordinarie seriespel kom sedan säsongen 2006-2007. Illa. Hofors målvakt var oforcerbar och nästa match är jag tillbaka på backplats enligt tränare Bönas senaste bud. Helt ok.

Idag lungt, lagt in sill, städat, lyckats förstöra en av Pärs julklappar till mig *sorry* =) och sen reprisen av Dansbandskampen och eventuellt lite ytterliggare julpynt.

signerat modotessan

Vinst igen

Publicerad 2008-12-07 21:33:09 i Allmänt

Gårdagen inleddes med melodikryss som jag inte riktigt kunde helt av egen kraft.
Sedan till Bollnäs för att först inhandla en ny klubba och lite blå-gul klubbtejp med kronor på.
Det blev även en födelsedagspresent till Maria som senare på kvällen ställde till lite samkväm med lussebullar och födelsedagskalas.

Efter den snabba "shoppingen" upp till hallen för att förbereda sig inför säsongens andra hemmamatch, denna gång ställdes vi mot Sveg och utgången var lyckad, om än något bekväm. Vi alltså, var ganska bekväma och gjorde inte så mycket mer än vad som krävdes för en 3-2 seger.

Själv spelade jag lika ojämnt som en oplogad vinterväg. Först en indianare i egen zon, sen en enligt Böna "säsongens bästa" brytning i egen zon. För att sedan gå miste om en assist och tillslut stå och glo som ett fån i väntan på att domarn skulle blåsa för blockering. Vilket han inte gjorde och Svegs kvittering var ett faktum.

Men Maja fixade biffen i sista perioden och 3-2 kändes ändå ganska välförtjänt.

Imorn Gävle för att lämna in 4 kopior i pappersformat utanför HS-institutionen, och sen hem igen.
Sannerligen obekväma 130:-...

signerat modotessan


dead-beat

Publicerad 2008-12-03 20:52:00 i Allmänt

Trött, otroligt trött... pust och suck och stön med julpyssel som topping...

Sedan hem för att skotta en gård med tok-mycket snö.
Nu = långkalsonger och mystofflor
Snart = Grey's Anatomy

Fick i alla fall idag, efter en del förvirring, klart för mig att min C-uppsats är klar och godkänd för ventilering.
Någon gång 16-17-18 december. Håll på mig då!

I övrigt skulle jag gärna åka ner till Gävle även den 11 december för ett mycket roligare ärende. MODO @ Brynäs, men hur sjutton ska jag har råd med det... och tid sen då? Någon som har lust att följa med, köra bilen och betala bensinen? ;) nä, jag får sagt sitta hemma snällt vid radioapparaten. DVS *webbradio via www.sr.se*Flin-Korven tokrejsar i snön *jaga snö-boll som husse kastat*


signerat modotessan

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela