modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Så blir jag en bloggare...

Publicerad 2007-09-24 01:10:55 i Allmänt

Nu när min mamma haft en blogg i nästan 2 år, och hade vid det laget IQ-fiskmås på datorer, så är det väl dags att jag äntligen ger mig in i blogg-djungeln. På min vän Cissis www.baffinbay.blogg.se inrådan har jag då valt blogg.se

Min tid är knapp och stressad och jag undrar för mig själv hur mycket skrivande det kommer att bli.
Just nu finns det mycket i hjärnkontoret som skulle behöva komma till uttryck och bearbetas, det har hittills varit en mycket trög och tung höst.

Ttimmen är sen för tillfället och min man undrar yrvaket vad jag håller på med, så nu är det dags att inta sängläge, så får vi se framöver vad detta ger!

En trevlig natts sömn på er, så "hörs jag" en annan dag!

/singerat modotessan

Kommentarer

Postat av: Alessander Argenti

Publicerad 2011-12-05 20:28:03

Hej,Mitt namn är Alex Argenti och jag jobbar för eBuzzing, Europas ledande PR-företag inom sociala medier (Du kan kolla vår webbsida här: http://www.ebuzzing.co.uk/).Just nu förbereder vi en PR-kampanj för lansering av en ny ishockey-produkt för vår klient, ett världsomspännande sportföretag.Efter att ha läst lite av Din blogg, undrar jag om Du skulle vilja deltaga i vår kampanj. Jag tror att det skulle kunna vara intressant för oss båda. Det vi skulle be Dig att göra, är att skriva en sponsrad artikel om produkten. Artikeln ska innehålla Dina åsikter – vi sysslar inte med spam artiklar.För att få en uppfattning om Din läsekrets, skulle jag vilja att Du sänder mig siffrorna på unika besökare och sidvisningar per månad för Modotessan?Ersättningen för detta ligger på 100 GBP (dvs ca. 1060 SEK). Kampanjen varvar ner i slutet av denna veckan, så jag ser fram emot att höra ifrån Dig snart. Det skulle vara riktigt kul för oss om Du vill delta i denna kampanj – vi tycker att Modotessan är perfekt för detta.Med Vänliga Hälsningar,

Alex

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela