modotessan

livet i allmänhet ~ hockey i synnerhet

Helgen som gått

Publicerad 2007-10-07 23:24:06 i Allmänt

Veckan som gått har jag varit sjuk och fredagen var den första dan på länge som jag kände mig ok. Stressade runt på "Byn" med far min och storhandlade för första gången på veckor. Pär har oxå varit sjuk och inget har blivigt av.

Efter den katastrofala situationen förra veckan har hockeyn åter tagit ett positivt grepp om mitt liv denna vecka, vilket känns trivsamt! Fredag kväll var det träning och jag kände mig riktigt i form faktiskt. Visst, så klart hoppas jag det blir bättre när jag får fler ispass i benen. När träningen var över åkte jag upp till svärfar där Pär var för att kolla på hockey. Såklart! Leksand fick stryk av Malmö och ingen var särskilt glad över det...
Lördagen hann jag inte med så mycket annat än att vakna förrän det var dags att bege sig till Bollnäs och isen igen, då vi hade match mot Brynäs. En match som efter de första 2 perioderna såg ut att sluta i katastrof, vi låg under med 3-1. Men på något underligt vis lyckades vi lyfta hela laget, och ska sanningens ord fram hade Brynäs totalt manfall, 9 spelare plus målvakt mot våra 16 spelare plus målvakt. Matematiken talar för sig själv och vi reducerade och kvitterade matchen till 3-3. Ett resultat jag var helt nöjd med. Kände mig i fysiskt bra form och lyckades prestera 100 procent bättre än senaste matchen.
Lördag kväll blev lugn och avslappnad framför tv:n, "Bubbel" (katt) slog sönder en matskål i sin frenesi över att få tag i maten fortast möjligast och jag fick ett mindre raseriutbrott som snart gick över. Man måste ju älska de små djuren, fast ibland tror man att de har både ADHD & Damp.

 "Bubbel" är lika med massor av "Trubbel"

I överrensstämmelse med kursen jag precis plågar mig igenom på högskolan. En fråga jag ställer mig är hur man kan göra ett så intressant och viktigt ämne som spec. pedagogik till något så tråkigt och intetsägande.
Idag, söndag, har jag försökt läsa lite specialpedagogik, men inte överansträngt mig precis. Mest suttit framför tv:n och slappat som en söndag bör vara. Mot nya utmaningar nästa vecka!

singerat modotessan!

Om

Min profilbild

modotessan

Arbetar för närvarande som lärarassistent på Rotebergs Skola. Har tidigare spelat ishockey i ca 15 år, bl.a. i IFK Ore & Leksand. Senast för Bollnäs IS Silver Cranes. R.I.P. Kommer egentligen från Lövriset, bor i Edsbyn. Gift med Pär Larsson. MoDo:it, jag alltså, inte han :). Har en hel hög med katter... och lite till. Och hoppas naturligtvis på SM-guld för MoDo, varje år, varje säsong.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela